Seguretat ciutadana

La Policia Local deté un presumpte autor de robatoris amb força al Centre Comercial Sant Cugat

31/01/2020
Comparteix aquesta notícia

La Policia Local ha detingut avui un transportista com a presumpte autor de diversos robatoris al Centre Comercial Sant Cugat.

La detenció s’ha produït a partir d’un avís del personal de seguretat, ja que en dies anteriors s’havien registrat diversos robatoris durant la nit. Els robatoris sempre es produïen amb el centre comercial tancat i les persianes de seguretat dels locals també tancades.

Una vegada iniciada la investigació, la Policia Local va comprovar amb els responsables dels establiments robats que en tots els casos l’empresa de transports de mercaderies era la mateixa i també la mateixa persona qui donava el servei. A més, es va comprovar que l’entrada als locals havia estat amb ús de clau o comandament a distància i forçament del pany de la caixa registradora.

Posteriorment es va realitzar el visionat de les càmeres de videovigilància durant els dies corresponents als robatoris i es va veure l’accés als locals per part del transportista sense que es realitzés cap descàrrega de material.

A partir d’aquesta informació, la Unitat de Suport Policial va planificar per aquesta nit un dispositiu de vigilància ja que es tenia constància que el transportista havia d’efectuar una descàrrega de material.

Aquest dispositiu ha permès detenir el transportista, que era el mateix que sortia a les imatges de les càmeres de videovigilància, per un delicte continuat de robatori amb força pel mateix modus operandi: aprofitar el seu accés com a transportista als locals del centre comercial i posteriorment efectuar els robatoris.

En el moment de la detenció a aquest individu se li han intervingut 610’95 euros, unes estisores i una navalla.