Seguretat ciutadana

La Policia Local deté dues persones per un presumpte furt al Centre Comercial Sant Cugat

14/02/2019
Comparteix aquesta notícia

Els fets van tenir lloc ahir dimecres a la tarda, quan les patrulles de paisà de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra realitzaven un servei conjunt de prevenció de furts en establiments comercials i de robatoris en interior de vehicles.

Els agents van ser alertats pel personal de seguretat privada del Centre Comercial Sant Cugat perquè s’havia produït, per part de dos individus, un furt en un establiment de perfumeria per un valor aproximat de 730 euros. Al mateix moment, els agents també van ser alertats d’una persona que es trobava amagada entre diversos vehicles a l’aparcament exterior del centre comercial.
De seguida els agents policials van poder localitzar la persona que s’amagava a l’aparcament i una segona persona sospitosa va ser localitzada pel propi personal de seguretat a l’interior del centre comercial.

Els agents van detenir els dos individus per un presumpte delicte de furt. Cal destacar que totes dues persones van ser reconegudes pel personal de l’establiment on s’havia produït el furt.
D’altra banda, la Policia Local també va retirar un cotxe aparcat a l’exterior del centre comercial per tenir sospites que es tractava d’un vehicle relacionat amb els dos detinguts.