Seguretat ciutadana

La Policia Local deté dues persones per un presumpte delicte de furt als Centres Comercial de Sant Cugat i La Maquinista

19/02/2019
Comparteix aquesta notícia

Els fets van tenir lloc ahir dilluns a la tarda, quan els agents de la Unitat de Suport Policial (USP) que treballen de paisà es trobaven als voltants del Centre Comercial de Sant Cugat realitzant un servei per prevenir furts i robatoris a interior de vehicles.

Els agents van observar dos individus que caminaven ajupits per una zona boscosa i van iniciar una vigilància discreta. Posteriorment van observar com un d’ells s’acostava ràpidament a un vehicle estacionat al pàrquing exterior.

Els agents, després d’observar com l’individu introduïa una motxilla a l’interior del vehicle, van intervenir en la situació i van identificar les dues persones. En escorcollar el cotxe van trobar al maleter articles de roba i la motxilla que havien amagat, que guardava material de roba esportiva nova (amb les etiquetes).

La Unitat de Suport va realitzar les gestions i comprovacions corresponents i van poder determinar que un establiment esportiu del Centre Comercial acabava de patir un furt per part de dues persones que coincidien amb els individus identificats per la Policia.

Els agents també van comprovar que part de la roba intervinguda no es distribueix al Centre Comercial de Sant Cugat. Van prosseguir fent diverses gestions fins que es va poder determinar que aquella roba s’havia sostret de l’interior del Centre Comercial de La Maquinista. El valor total dels objectes sostrets ascendeix a uns 900 euros.

Durant l’escorcoll policial els agents també van trobar material susceptible de ser emprat per manipular els sistemes d’alarma i embolcalls d’alumini per la inhibició dels sistemes electrònics de seguretat, així com una agenda amb diverses anotacions relatives a diferents centres comercials d’arreu del Vallès.
Els dos individus van ser detinguts per un presumpte delicte de furt i resten a l’espera de passar a disposició judicial.