Mobilitat

Del 2 al 5 de gener es tallarà la circulació de vehicles en un tram de la rambla del Celler per la Fira de Reis

28/12/2020
Comparteix aquesta notícia

Amb motiu de la Fira de Reis que estarà ubicada a la Rambla del Celler, del 2 al 5 de gener, es tallarà l’accés dels vehicles al tram comprés entre la plaça del Celler i el carrer Francesc Moragas.

Només estarà permès el pas a veïns i veïnes, als vehicles de serveis municipals i per a càrrega i descàrrega (abans 10:30 h i entres les 14 h i les 16.30 h).

El carril bici situat en aquest tram quedarà també inhabilitat per evitar possibles conflictes entres vianants, bicicletes i patinets. Per travessar-lo, s’haurà de baixar de la bici o del patinet i fer el recorregut a peu.

La Policia Local es farà càrrec del dispositiu de vigilància mentre duri el tancament i ho faran de manera coordinada amb els serveis municipals de Mobilitat i de Comerç.

La finalitat d’aquesta actuació és permetre la circulació de les persones de manera fluida per les parades de la Fira de Reis, per poder complir amb les mesures de distància social a causa de la Covid i per fomentar els desplaçaments a peu pel centre de la ciutat.

Afectació a les línies de bus

Mentre duri la Fira de Reis les línies L-1; L-2A i 2B; L-3; L-8; A-4, B-7 i B-8 es poden veure afectades en el compliment del seu horari i recorregut habitual.