Habitatge

L’Ajuntament suspèn el cobrament del lloguer de tots els immobles de Promusa

23/03/2020
Comparteix aquesta notícia
El consell d’administració de Promusa –l’empresa d’habitatge públic de l’Ajuntament- ha acordat aquest dilluns suspendre el cobrament de tots els lloguers dels seus immobles com a mesura per ajudar a pal·liar els efectes econòmics de la crisi del coronavirus.
De moment la mesura s’aplicarà als lloguers del mes d’abril. Concretament, es deixarà de cobrar la mensualitat dels següents immobles:
·       499  habitatges
·       48    oficines
·       91    locals comercials (incloses parades dels mercats municipals)
·       422  aparcaments
·       42    trasters
Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat: “el nostre objectiu és que les famílies, les empreses i els comerços disposin de la màxima liquiditat possible. No permetrem que aquesta crisi acabi afectant els col·lectius més vulnerables i el teixit econòmic local”.
Les properes setmanes l’Ajuntament i Promusa valoraran cas per cas la manera de gestionar el cobrament d’aquests lloguers en funció de cada situació econòmica. A més a més, l’Ajuntament farà una proposta d’ajuts i subvencions segons la situació de cada llogater.
L’Ajuntament també espera que el govern de l’estat decreti un paquet d’ajudes al lloguer per complementar les mesures que s’han pres.