Habitatge

L’Ajuntament demana al Govern de l’Estat que aprovi la suspensió del pagament de lloguers a la reunió d’aquest dimarts

30/03/2020
Comparteix aquesta notícia
L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cugat ha demanat aquest dilluns que demà el Consell de Ministres acordi suspendre temporalment, i mentre duri l’estat d’alarma, el pagament de lloguers d’habitatges, oficines i locals comercials, a qui ha vist reduït els seus ingressos arran de la crisi del Covid19, especialment a les persones més vulnerables i establir compensacions per als petits tenidors.
 
Aquesta mesura s’hauria d’haver pres la setmana passada davant l’arribada del final del mes aquest dimarts (31 de març) i per tant del pagament dels lloguers. Aquesta mesura ha de permetre donar aire a les famílies, empreses, autònoms i comerços que han vist com els seus ingressos i facturació s’han vist reduïts dràsticament d’un dia per l’altre.
 
L’equip de govern proposa que propietaris i llogaters es posin d’acord a nivell particular per posposar el pagament dels lloguers mentre es mantingui l’estat d’alarma i renegociar-los en funció dels ingressos familiars i facturació que tindran famílies, comerços, autònoms i empreses els propers mesos.