Educació

Finalitzen les obres d’ampliació del menjador i de construcció de la nova cuina de l’escola Ciutat d’Alba

15/03/2021
Comparteix aquesta notícia

Finalitzen les obres d’ampliació del menjador i de construcció de la nova cuina de l’escola Ciutat d’Alba

L’Ajuntament i la Generalitat financen aquesta actuació que dóna resposta a la demanda dels serveis de menjador del centre que, com en la major part d’escoles de Sant Cugat,  té una ocupació del 95% de mitjana

La regidora d’Educació, Pilar Gorina, ha visitat avui les obres d’ampliació del menjador i de la nova cuina de l’escola Ciutat d’Alba. Les obres realitzades al centre educatiu han consistit en la construcció d’un nou annex d’una sola planta (de 68,2 m2 de superfície útil) a la façana oest de l’edifici principal per a la ubicació de la nova cuina, i la remodelació de l’espai ocupat anteriorment per l’antiga cuina per incorporar-lo a l’espai del menjador existent, passant d’una superfície útil de menjador de 150 m2 a més de 210 m2. El cost d’aquestes obres ha estat de 209.023, 94 €, dels quals 60 mil € corresponen al finançament municipal.

Aquestes instal·lacions eren fins ara insuficients, per dimensions i confort acústic, per a acollir l’alumnat de l’escola i generaven dificultats en el funcionament del centre i en el benestar dels infants. L’Ajuntament i el departament d’Educació de la Generalitat donen resposta així a una demanda de la direcció de l’escola Ciutat d’Alba.

Com en aquest cas, en bona part dels centres educatius de Sant Cugat, l’ocupació dels serveis de menjador escolar per part de l’alumnat supera el 95 % de mitjana.

Novetats a l’Escola d’Art i de Música

La regidora d’Educació, també té previst visitar aquest mateix mes l’Escola d’Art (16 de març) on s’han fet millores en l’espai de consergeria, i l’Escola de Música (25 de març), on s’han instal·lat noves tanques per delimitar l’espai exterior de l’equipament.