Cultura

Un vídeo de les escoles de dansa servirà per celebrar el Dia Internacional de la Dansa – Sant Cugat Balla 2021

04/05/2021
Comparteix aquesta notícia

La 17a edició de Sant Cugat Balla, organitzada en el marc del Dia Internacional de la Dansa que se celebra avui 29 d’abril, s’ha hagut de cancel·lar a causa de les restriccions per la Covid-19, tal com va passar l’any anterior.

No obstant això, diferents escoles de dansa de Sant Cugat han preparat un vídeo amb la voluntat de transmetre el sentiment d’esforç i de perseverança amb el qual han continuat treballant, de forma virtual o presencial, malgrat les evidents dificultats.

Al vídeo han participat les següents escoles: La Tacones, Centre de Dansa Laura Esteve, Fusió música i dansa, Escola Sant Cugat, Grup Mediterrània i Afro Alamuta. Es pot veure a través del Canal YouTube de l’Ajuntament.

Al darrer any, les escoles de dansa de la ciutat han lluitat per mantenir el fràgil equilibri que han provocat les restriccions de tants i tants mesos de pandèmia. Tot i les dificultats actuals, han seguit treballant per mantenir viu l’ensenyament d’aquesta disciplina artística, amb la vista posada en el 2022 i amb l’esperança que les escoles i les companyies de dansa tornin a omplir la ciutat amb el seus espectacles.

Programació de dansa del Teatre-Auditori

La programació professional de Dansa del Teatre-Auditori prevista per als mesos d’abril i maig es manté, amb les mesures de seguretat vigents:

  • Alicia Alonso, Gala Centenari -divendres 7 de maig, 20 h
  • Malandain Ballet Biarritz. Maria Antonieta – diumenge 23 de maig, 19 h