Cultura

Sant Cugat tindrà Festa Major, del 25 al 29 de juny, amb activitats adaptades a les mesures sanitàries establertes

17/05/2021
Comparteix aquesta notícia

Després d’anul·lar-la l’any passat a causa de les condicions sanitàries de la pandèmia, Sant Cugat sí celebrarà enguany la Festa Major. Serà els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny.

Mentre l’organització treballa en una programació amb activitats presencials i dirigides a totes les franges d’edat, la Comissió del Paga-li, Joan ha obert les inscripcions per participar al Ball del Paga-li, Joan, que es poden fer a través de https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnC-vkGwhWNl_xNxkEdRY9q2hfhFayCPSROoP1maIwrVzuSg/viewform

Després d’un procés de valoració dels diferents escenaris, la comissió organitzadora, amb el suport de l’Ajuntament, ha decidit que enguany el ball serà només d’adults, amb mascareta i amb un límit de 40 parelles (en lloc de la seixantena que hi participen normalment) per poder garantir les distàncies mínimes de seguretat entre les parelles.

En coherència amb les restriccions que s’apliquen actualment a les activitats de lleure infantil, s’ha vist inviable una gestió dels balladors menors d’edat, tant en els assajos com en l’actuació, en la que es pugui garantir el compliment de les limitacions que marca la normativa actual (grups reduïts, sense barrejar bombolles escolars, etc.).

El assajos es faran del 24 de maig fins el 21 de juny, al Celler Modernista, els dilluns i divendres,  de 20 a 21 h. Els dos darrers assajos es faran als Jardins del Paga-li, Joan.

El ball es farà, com cada any, als jardins del Paga-li, Joan el dia 29 de juny, dia de Sant Pere, al vespre.

L’entitat que s’encarrega de l’organització del ball, també conegut com el Ball del Vano i el Ram, és la Comissió del Paga-li, Joan, formada per membres de l’Esbart i del Grup Mediterrània.