Cultura

Sant Cugat se suma per segon any a la Quinzena de Dansa Metropolitana amb 14 espectacles

05/03/2020
Comparteix aquesta notícia

L’aposta per la dansa continua a Sant Cugat. Per segon any consecutiu la ciutat participarà a la quinzena de Dansa Metropolitana, un programa impulsat per 8 municipis -Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans- que del 13 al 29 de març oferirà amb un total de 207 activitats per fer arribar l’art de la dansa a tota la ciutadania.

La premissa al voltant de la qual gira la programació del festival d’enguany és “La dansa no té fronteres”. Hi haurà espectacles que dialoguen entre diferents estils de dansa i amb altres disciplines com les arts visuals, l’esport o les arts de carrer. Muntatges que parlen d’amor i d’altres amb un fort compromís social, feministes i, sobretot, un bon nombre de propostes per a tots els públics.

A Sant Cugat durant aquestes dues setmanes de programació es podrà gaudir de 14 espectacles en 7 espais diferents: Teatre-Auditori, Teatre de Mira-sol, places de Lluis Millet, d’Octavià i de l’U d’Octubre, Celler Modernista i Cinemes Sant Cugat. La programació també inclou l’espectacle participatiu “Tothom Balla”, que omplirà de dansa contemporània la plaça d’Octavià. Tota la programació es pot consultar a www.dansametropolitana.cat

Activitats Quinzena de Dansa a Sant Cugat

Participació de les escoles de dansa de Sant Cugat: Cercavila i espectacle de Cobosmika MOU L’ESQUELET on hi participen alumnes de l’Escola Sant Cugat, del Centre de Dansa Laura Esteve, de Fusió Música i Dansa i amb la col·laboració especial de La Batuescola. CRONEXIONES a càrrec de la companyia La Tacones, i la participació a la FESTA DE CLOENDA, per a tots els públics, que protagonitzaran alumnes de l’Escola Sant Cugat, La Tacones, Sant Cugat Dance Academy, General Giap, Fusió Música i Dansa, Centro Popular Andaluz i Color Dansa Carol Morgado.

Espectacles al Teatre-Auditori: IT Dansa Jove Companyia de l’Institut del Teatre amb col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu amb un programa mix de quatre coreografies i Nomad del coreògraf belga Sidi Larbi Cherkaoui que clausura el Festival.

• Destacats: Una Hora de Dansa que presenta 3 propostes, es farà, per primera vegada, a la plaça de l’U d’Octubre. Mou l’Esquelet de Cobosmika, Euforia de Sacude i Tothom Balla són 3 espectacles que es faran a les 8 ciutats participants. Ma i Rétrospective són dues pel·lícules que es podran veure als Cinemes Sant Cugat.

Tothom Balla: és l’acte que tancarà el Festival a la Plaça d’Octavià. Una coreografia simultània a totes les ciutats. Una acció participativa amb una coreografia de Germana Civera pensada per a què la pugui ballar tothom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totes les activitats són gratuïtes a excepció dels espectacles al Teatre-Auditori i al Teatre de Mira-sol.