Cultura

Les biblioteques obren a partir del 7 de juliol amb el 50% d’aforament

03/07/2020
Comparteix aquesta notícia

Les biblioteques de Sant Cugat mica en mica van ampliant els seus serveis: a partir del 7 de juliol obriran al públic amb un aforament del 50% (per tal de mantenir la distància de seguretat). Cal recordar que fins ara les biblioteques només oferien servei de préstec i, en el cas de la biblioteca Gabriel Ferrater, també acull aquests dies les aules d’estudi.

Les persones usuàries encara no podran accedir directament ni a la col·lecció ni a la zona de premsa, però es podran fer consultes i estar a la biblioteca. A més, les biblioteques de Mira-sol i Volpelleres obriran el servei d’internet d’ús públic que, fins ara, tenien tancat.

D’altra banda, a partir del 13 de juliol es reprendrà el servei de préstec interbibliotecari amb totes les biblioteques de Catalunya.

A partir del 7 de juliol i fins al 31 d’agost també es farà la campanya de foment de lectura:  “Lots de llibres i bibliobosses!”. Es tracta de lots amb llibres, pel·lícules i música de tota mena i per a tots els gustos que es preparen des de les biblioteques. Es pot escollir entre novel·la negra, aventures i fantàstica, romàntica, històrica… per a adults i també per a infants.

Horaris biblioteques a partir del dia 7 de juliol

  • Biblioteca Gabriel Ferrater: matins de dilluns a divendres a 10-14h
  • Biblioteques de Mira-sol i Volpelleres: tardes de dilluns a divendres de 16-20h