Cultura

El Parc Central acollirà els espectacles del Dia Internacional de la Música

07/06/2021
Comparteix aquesta notícia

Per celebrar el Dia Internacional de la Música, el 21 de juny,  la Taula d’Arts Escèniques Musicals de Sant Cugat, formada per diferents entitats musicals i escoles de música de la ciutat, ha preparat una variada programació amb actuacions a l’aire lliure.

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura: “la música torna al carrer, i ho fa en un lloc nou, especial: el Parc Central, on natura i cultura sumen energies per crear un ambient únic en la celebració del Dia Internacional de la Música. Convido tothom a gaudir de la sonoritat d’aquests tres escenaris a l’aire lliure i de les interpretacions de les escoles i entitats de Sant Cugat”.

El Parc Central serà l’escenari de les propostes d’aquesta 9a edició que enguany avança la seva celebració al dissabte 19 de juny per fer arribar la música al major nombre possible de públic.

La Comissió de la Taula de Música,  després d’un any i mig de pandèmia, ha volgut tornar a apropar la ciutadania a la música en viu i per tal d’evitar aglomeracions de persones, ha escollit espais oberts i envoltats de natura com a marc dels concerts.

Així dissabte 19 de juny,  d’ 11 a 14 i de 17 a 21 h, Sant Cugat podrà celebrar aquesta jornada en tres emplaçaments del Parc Central:

  • La pista esportiva (C. Manel Farrés cantonada C. Mercè Rodoreda)
  • Espai amb arbrat a tocar del pont a sota del C. Pere Serra
  • Escenari sota el pont gran del parc, escollit per la seva bona acústica per a fer actuacions sense amplificació

Cada escenari acomplirà amb la normativa de seguretat que marca actualment el Procicat:

  • Escenari i pati de cadires tancat en el seu perímetre
  • Cadires de públic amb separació
  • Ús de mascareta
  • Registre d’accés

La programació inclou orquestres, bandes, combos de música moderna, corals, música tradicional, grups de cambra, batucada i havaneres, etc.

La Pua-Oficina Musical, que celebra el 6è aniversari, s’afegeix també a la celebració tot programant dos concerts gratuïts que es faran a la terrassa del Casal Torreblanca:

  • 20:00 h – Marina BBface & Frank Montasell
  • 21:30 h – Pepe Nada

Arrodoneix la proposta de celebracions del Dia Internacional de la Música el concert del Duo Pekata Mundi, a l’Aula Magna de l’Escola Municipal de Música, a les 19:30 h

L’entrada és gratuïta, però cal aconseguir la invitació a  https://pekata-mundi.eventbrite.es

Més informació a santcugat.cat/agenda