Ciutat

La flautista Elisabet Franch i l’Orquestra Acadèmica de Sant Cugat protagonitzaran la part artística de gala dels Premis 2015

08/02/2016
Comparteix aquesta notícia
Premsa Sant Cugat - Ciutat

A partir del dimarts 9 de febrer es poden recollir les invitacions per assistir el 14 de març a l’acte en què es donaran a conèixer els guardonats.

La regidora de Comunicació, Informació, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, ha donat a conèixer aquest matí els detalls de la gala de l’11a edició dels  Premis Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà el dilluns 14 de març al Teatre-Auditori (19.30 h). El pes artístic de la gala recaurà enguany en la música feta a Sant Cugat amb l’Orquestra Acadèmica de Sant Cugat, formada per alumnes, exalumnes i professors de l’Escola de Música Conservatori Victòria dels Àngels. L’Orquestra Acadèmica comptarà amb la col·laboració de l’exalumna i Premi Ciutat de Sant Cugat 2013, la flautista Elisabet Franch, que obrirà una gala que incorporarà diferents estils musicals. Franc interpretarà tres peces del seu darrer treball ‘Gipsy Airs’.