Ciutadania / Economia

L’Ajuntament contracta 68 persones a través dels plans d’ocupació

27/02/2019
Comparteix aquesta notícia

Els plans d’ocupació municipals van adreçats preferentment a persones aturades de llarga durada amb l’objectiu que, a través d’aquesta contractació temporal, puguin pal·liar la seva situació i  al mateix temps actualitzar competències.

Aquesta setmana ha tingut lloc la recepció dels 68 santcugatencs i santcugatenques que enguany estan contractats a l’Ajuntament a través d’aquests plans, finançats pel consistori, el SOC, l’AMB i la Diputació de Barcelona. Aquestes persones tenen diversos perfils laborals, entre els quals hi ha la brigada municipal, auxiliars de protecció civil, administratius, tècnics i agents cívics. A l’hora de fer les contractacions s’ha tingut en compte perfils majors de 45 anys. Tots els contractes tenen una durada mínima d’un any.

La prioritat i l’objectiu principal es que aquests plans esdevinguin el motor de canvi de l’ocupabilitat de les persones participants. En aquest sentit, cal destacar que un 44% de les persones que van passar pels plans d’ocupació municipals durant el 2018 han pogut trobar feina posteriorment.