Alcaldia

Sant Cugat restringeix l’accés a parcs de 0:30 a 6h seguint les recomanacions del govern de la Generalitat

13/07/2021
Comparteix aquesta notícia
Premsa Sant Cugat - Ciutat

L’Ajuntament ha decidit restringir l’accés a algunes zones de la ciutat en base a les recomanacions que aquest matí ha fet el govern de la Generalitat. L’objectiu d’aquesta decisió és contribuir a reduir la incidència de la COVID, que ha crescut molt en les darreres setmanes a Sant Cugat i al conjunt de Catalunya.

Concretament, a Sant Cugat a partir de les 0:30 h d’aquest dijous 15 de juliol (és a dir: la nit de dimecres a dijous) i fins a nou avís es restringirà l’accés entre les 0:30 i les 6 hores a les següents zones de la ciutat:

  • Parcs urbans: estarà prohibit accedir-hi. Es col·locaran cartells per informar la ciutadania i es col·locarà cinta als accessos principals per avisar de la prohibició. Policia Local incrementarà la vigilància en aquestes zones per informar d’aquesta prohibició i evitar que la ciutadania en faci ús.

En el cas concret dels Jardins del Vallès, aquest parc es podrà tancar totalment perquè disposa d’una tanca perimetrada.

  • Aparcament dissuassiu av. Roquetes (Park&Ride): amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i botellots, l’aparcament dissuassiu de l’av. de Roquetes també es tancarà.

 

  • Zones forestals: es prohibirà la circulació i l’estacionament de vehicles per zones forestals, com per exemple el camí de can Camps o el camí de Ramadé (zona can Barata).

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per prendre totes les mesures de protecció i evitar així la propagació del virus i la seva incidència. Aquestes noves mesures de restricció se sumen a d’altres iniciatives que l’Ajuntament ha impulsat recentment com per exemple la cancel·lació d’activitats a les festes majors de barri o, juntament amb el departament de Salut, oferir cribratges massius avui i demà al PAV3 de la rb. del Celler a persones joves nascudes al 2001, 2002 i 2003.