Alcaldia

El govern remodela el cartipàs per afrontar un segon tram del mandat municipal marcat per la COVID-19

20/11/2020
Comparteix aquesta notícia

L’equip de govern porta a terme una remodelació del cartipàs amb l’objectiu d’equilibrar les càrregues de feina i dedicació entre els regidors i les regidores de l’equip de Govern, per tal d’afrontar amb solvència la segona part del mandat. Un dels motius d’aquests canvis és la crisi de la COVID-19, que ha suposat un increment de la responsabilitat i i les càrregues de feina i dedicació de la regidoria de Salut dirigida per Gemma Aristoy.

Així, Francesc Carol i Gemma Aristoy s’intercanvien les carteres d’Esports i Via Pública i Paisatge Urbà, mantenint la resta de les seves atribucions. De la seva banda, l’àrea d’Infància, que fins ara gestionava la regidora Pilar Gorina, passa a mans de la tinent d’alcaldia Núria Gibert.

Aquests canvis en el cartipàs, que s’aprovaran per decret d’alcaldia i dels quals es donaran compte al proper ple municipal, no suposen cap canvi en les retribucions econòmiques dels regidors i les regidores.

Mireia Ingla, alcaldessa: “Un any i mig després d’arribar al govern i conèixer amb profunditat cada àrea, els seus reptes i necessitats, fem uns ajustos en el cartipàs per afrontar millor la segona part del mandat, que també estarà marcat per la crisi de la Covid. Amb aquests canvis continuarem en la línia de millorar la gestió i el servei que donem a la ciutadania.”

Aprofitant el canvi de carteres es reordenen algunes de les competències de les regidories de Salut, Benestar Animal i Sostenibilitat. Per exemple, el control de plagues i fauna exòtica, que fins ara depenia de Benestar Animal, passarà ara a mans de Sostenibilitat.

La regidoria de Via Pública i Paisatge Urbà passarà a formar part de la 4a tinença d’alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut, per augmentar la relació, coneixement i sensibilitat d’aquest departament amb les activitats d’oci i lleure organitzades per les entitats i col·lectius del municipi.

Amb els canvis en el cartipàs municipal els regidors i les regidores s’encarreguen de les següents àrees (adjuntem el nou diagrama del cartipàs actualitzat):

Núria Gibert: Tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat (ara amb competència directa sobre Infància)
Francesc Carol: Regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal
Pilar Gorina: Regidora d’Educació, Universitat i Memòria Històrica
Gemma Aristoy: Regidora Via Pública i Paisatge Urbà, Ciutadania i Salut