Ajuntament / Comerç

Més serveis per a la reactivació econòmica a persones autònomes, comerços i pimes de Sant Cugat

30/06/2020
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, segueix donant suport al teixit comercial i empresarial de la ciutat i engega nous serveis de reactivació econòmica per a les persones autònomes i les empreses afectades per la crisi generada per la Covid-19.

Nou programa “Enfortim el teu negoci”

Es posa en marxa el programa “Enfortim el treu negoci” amb l’objectiu de donar suport i ajudar a les empreses a adaptar l’estratègia empresarial al nou context econòmic.

Amb la col·laboració de professionals especialitzats, s’oferirà suport i acompanyament personalitzat per a realitzar la diagnosi de l’estat actual de l’empresa amb la finalitat de replantejar el model de negoci i  implementar el pla d’acció per fer front a la nova realitat, treballant aspectes claus com la reducció de costos, la revisió de l’estructura financera, la transformació digital, la reorganització de l’empresa i l’acció comercial.

Ampliació del servei de digitalització dels comerços

A principis de maig es va inaugurar el servei de suport a la digitalització dels comerços que ha resultat ser un èxit, amb més de 70 comerços atesos a dia d’avui. Per tal d’ampliar l’oferta, es reobre la convocatòria perquè més comerços del municipi puguin potenciar la seva digitalització.

El servei, que també ofereixen consultors especialitzats, parteix d’una diagnosi de l’estat del negoci tant des del punt de vista digital com estratègic amb la finalitat de plantejar un seguit d’accions adaptades al seu grau de digitalització actual i que tenen com a objectiu final disposar d’un canal de venda on-line, que reforci el canal tradicional presencial.

 Per sol·licitar aquests serveis les persones interessades s’hauran d’adreçar a l’OAE, a través del formulari web santcugat.cat/web/formulari-contacte-oae.

Des de l’inici de la pandèmia, amb el teixit comercial i empresarial

L’àrea de Promoció Econòmica i Comerç ha impulsat en els darrers mesos diverses mesures de xoc i de reactivació adreçat a persones autònomes, comerços i empreses, com ara l’assessorament en l’adequació dels establiments a les noves mesures de seguretat i salut, l’assessorament jurídic laboral per a empreses i treballadors i l’optimització d’energia elèctrica.

Més informació sobre els serveis Covid-19 de suport a l’activitat econòmica a santcugat.cat/empresa