Ajuntament / Comerç

L’Ajuntament crea un nou programa de mentoring i coaching per a empreses de recent creació de Sant Cugat

20/07/2022
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, impulsa un nou programa, dins l’àmbit de Promoció econòmica, que es marca com a objectiu consolidar empreses de recent creació i impulsar tot el seu potencial de creixement. El programa, de tres mesos de durada i que començarà el proper mes d’octubre, crearà alhora una xarxa de coneixement a través de mentors i coaches per tal d’impulsar el teixit empresarial i crear sinergies amb les empreses de la ciutat.

L’expertesa i àmplia trajectòria de persones empresàries i directives, transfereix a través del coaching, la fortalesa i les habilitats necessàries per a l’empoderament dels nous lideratges, amb la finalitat d’assolir la solidesa dels seus projectes empresarials.

El programa s’adreça a empreses de menys de 3 anys d’antiguitat, amb seu a Sant Cugat.

Objectius

  • Desenvolupar en paral·lel els àmbits professional i personal
  • Acompanyar en la consolidació empresarial
  • Identificar noves oportunitats de negoci
  • Potenciar els punts forts, i alhora identificar i reforçar els punts febles en la gestió empresarial
  • Afavorir l’intercanvi de coneixements, habilitats i experiències

Metodologia

El programa està basat en el mentoring per part de persones empresàries o directives, amb una àmplia trajectòria professional, que aporten la seva experiència per analitzar conjuntament el negoci, valorar les opcions al seu abast i trobar les solucions òptimes per al creixement de cada empresa.

L’objectiu del coaching és el d’acompanyar i donar fortalesa a la persona empresària i facilitant així el desenvolupament professional i la consolidació  del seu projecte empresarial.

Inscripcions

 Fins al diumenge 4 de setembre

Places limitades a 10 empreses participants

Enllaç per la sol·licitud: https://www.santcugatfeina.cat/espai-per-a-empreses/dinamitzacio-empresarial?tipus=102&idFormacio=4153

El programa es desenvoluparà del 3 d’octubre al 16 de desembre de 2022.

Sessió informativa dia 26 de juliol de 2022

 Les empreses interessades poden assistir a la sessió informativa el pròxim 26 de juliol.

Inscripcions en el següent enllaç: https://www.santcugatfeina.cat/espai-per-a-empreses/dinamitzacio-empresarial?tipus=102&idFormacio=4156