Ajuntament / Seguretat ciutadana

La Policia Local deté un individu per un presumpte delicte de tràfic de drogues

25/04/2019
Comparteix aquesta notícia

La Policia Local de Sant Cugat va detenir la setmana passada un individu per un presumpte delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir al barri de Coll Favà, quan una patrulla de paisà de la unitat de suport de la Policia Local va observar un vehicle que circulava de forma sospitosa pel passeig de Francesc Macià.

Els agents van detenir el vehicle i van identificar els tres individus que hi havia a l’interior. Un d’aquests individus –M. C., de 30 anys- tenia antecedents per tràfic de drogues. En el moment d’escorcollar-lo se li van intervenir 21 grams de cocaïna en una pedra (d’alta puresa), així com 4 monodosis de 0,5 grams preparades per la seva distribució (aquestes 4 monodosis estaven amagades al dipòsit de gas d’un encenedor).

Cal destacar que els 21 grams d’aquesta cocaïna d’alta puresa poden convertir-se, a l’hora de fer la distribució, en més de 100 monodosis.

Els agents van traslladar el detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra. Aquesta detenció s’emmarca dins del seguiment coordinat que la policia de Sant Cugat (Policia Local i Mossos d’Esquadra) fa en prevenció del consum i petit subministrament d’estupefaents.