Territori

Comença la reurbanització de l’accés a l’escola Pins del Vallès

29/03/2023
Comparteix aquesta notícia
Comença la reurbanització de l’accés a l’escola Pins del Vallès
Els treballs dotaran l’avinguda de Can Volpelleres d’un nou paviment, un nou enllumenat i més vegetació per fer la via més accessible i amable
El proper dissabte, 1 d’abril, s’iniciaran les obres de reurbanització de l’avinguda Can Volpelleres a l’accés a l’escola Pins del Vallès. Les obres les ha adjudicat l’Àrea Metropolitana de Barcelona a l’empresa IZER INGENIERÍA Y ECONOMIA, SL per un import de 474.440,53 €.
El projecte, encarregat per l’Ajuntament de Sant Cugat, neix amb la voluntat de potenciar aquest accés com a camí escolar segur, transformant la configuració actual, de carrer sense sortida i amb una linealitat estricta entre murs, en un vial en plataforma única, amb un equilibri entre paviment i verd, tenint en compte criteris d’accessibilitat universal, i amb la incorporació d’una futura continuïtat d’accés al Bosc de Volpelleres mitjançant escales i rampa.
Al passatge, que creua per sota la Ronda Nord i les vies de Renfe, s’hi col·locarà un nou paviment, un nou enllumenat i més vegetació, convertint-lo en un carrer més amable i adaptat.