Seguretat ciutadana

La Policia Local de Sant Cugat evita un robatori al barri de Mira-sol

30/12/2021
Comparteix aquesta notícia

La Policia Local de Sant Cugat evita l’actuació de dues persones  sospitoses de perpetrar un robatori al barri de Mira-sol

 

Agents de la Policia Local de Sant Cugat que patrullaven pel barri de Mira-sol van detectar, a les 19 hores, la presència de dues persones amb passamuntanyes i observant des del carrer l’interior dels habitatges.

 

Les dues persones sospitoses, en veure la patrulla, van fugir per la riera de Can Cabassa en direcció al bosc, abandonant els guants i els passamuntanyes (foto adjunta).

 

Llavors es va activar el dispositiu de recerca, conjuntament amb el Mossos d’Esquadra, sense resultat positiu. Actualment Policia Local i Mossos d’Esquadra col·laboren de forma activa, i en tot els barris, en la prevenció dels delictes contra el patrimoni.

 

L’actuació dels agents es va produir arran de l’avís d’un veí que va veure la presència de la parella amb actitud sospitosa. La Policia Local vol a agrair la col·laboració ciutadana i demana incrementar les mesures preventives a les llars, especialment en aquestes dates.