Ajuntament / Salut

Aparcament gratuït pels pacients del CAP la Mina

29/04/2019
Comparteix aquesta notícia

Dues hores d’aparcaments gratuït

El CAP la Mina ja disposa d’una zona d’àrea vermella per facilitar l’aparcament als pacients que vagin a visitar-se a aquest centre mèdic.
L’Ajuntament ha habilitat un total de 16 places –que anteriorment eren d’àrea blava- a l’aparcament que hi ha al costat d’aquest CAP. D’aquesta manera, els pacients que es desplacin amb vehicle per fer-se una visita mèdica hi poden aparcar gratuïtament durant 2 hores.

L’àrea vermella funciona de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores.
Per fer ús d’aquestes places cal validar el tiquet d’àrea vermella -que els usuaris poden obtenir a la màquina expenedora del propi aparcament- al taulell de recepció del CAP. Els usuaris tenen un temps de 15 minuts des que obtenen el tiquet a la màquina expenedora fins que es valida al taulell de recepció del CAP. Una vegada validat, no cal tornar al vehicle per posar el tiquet.
Aquesta iniciativa és una de les mesures previstes en el pacte entre l’equip de govern i ERC-MES per aprovar el pressupost del 2019. L’acord també preveu que l’àrea vermella també s’implanti al costat dels CAP’s de Valldoreix i de can Mates.