Participació

El Pla funcional de la Masia de Can Canyameres es decidirà a través d’un procés participatiu obert a la ciutadania

18/02/2021
Comparteix aquesta notícia

El Consell de barri del Centre Oest i l’Ajuntament de Sant Cugat treballen per a que la Masia de  Can Canyameres esdevingui un equipament social i cultural per al barri de Volpelleres i per a tota la ciutat.

Amb aquesta finalitat, el mes de novembre de 2020 es va constituir, en el si del consell, un grup de treball amb el veïnat interessat del barri i amb representants de l’associació de veïns de Volpelleres, de les associacions de famílies d’alumnes dels centres educatius L’Olivera, La Mirada i Leonardo da Vinci i de la Biblioteca Miquel Batllori.

Ara, en el moment d’iniciar la redacció de Pla funcional del futur equipament de ciutat, es volen recollir el major nombre possible d’opinions i propostes, motiu pel qual s’enceta un procés participatiu obert al veïnat i a les entitats i col·lectius del barri, on hi podrà participar també el conjunt de la ciutadania.

Totes les aportacions es faran de forma virtual, a través de https://decidim.santcugat.cat/processes/cancanyameres, en dues sessions de treball, amb inscripció prèvia:

▶ Dijous, 4 de març, de 18:30 a 20:30 h – Quines necessitats tenim al barri?

▶ Dimecres, 17 de març, de 18:30 a 20:30 h – Propostes d’usos i espais del futur equipament

Tothom que hi vulgui participar,  podrà recollir a la Biblioteca de Volpelleres el “Kit participatiu de la Masia de Volpelleres” o bé descarregar-lo a través de decidim.santcugat.cat.

El kit conté un retallable per muntar una maqueta de la Masia que permetrà fer-se la idea de les característiques i espais de l’edifici.

Els arquitectes de la Cooperativa Pla Estel, especialitzada en espai públic, Konstantina Chrysostomou i Arnau Boix Pla, han estat els encarregats del disseny del retallable i de l’adaptació a 3D i també ho seran de la  dinamització de les sessions i de la redacció del Pla Funcional.

A la web decidim.santcugat.cat es pot veure també un vídeo informatiu sobre el procés participatiu, amb imatges de la Masia i del seu entorn.

Finalment, està previst fer la presentació pública dels resultats del procés participatiu a finals del mes de maig.