Mobilitat / Territori

Entra en funcionament la nova parada d’autobús de la plaça de la Pelleria

08/02/2024
Comparteix aquesta notícia

Aquesta setmana ha entrat en servei la nova parada d’autobús que s’ha habilitat a la plaça de la Pelleria, a la confluència de l’avinguda de Cerdanyola amb la rambla del Celler.

La nova parada, que s’ha habilitat en el marc del projecte de remodelació del segon tram d’avinguda Cerdanyola, persegueix els següents objectius:

  • Acostar una mica el servei d’autobús municipal al veïnat, després de la supressió de la parada que hi havia a l’avinguda de Cerdanyola amb passeig Torre Blanca.
  • Millorar l’accessibilitat a la confluència d’avinguda de Cerdanyola amb rambla del Celler, amb una nova rampa que uneix els dos carrers i substitueix la corba amb fort pendent que hi havia fins ara.
  • Millorar el confort de les persones usuàries, ja que la parada existent fins ara (un tram més avall) no comptava amb marquesina ni bancs per seure.
  • Fer una millora paisatgística de l’entorn, amb la plantació de noves espècies arbustives i també d’arbrat que generaran més espais d’ombra.

La parada de la rotonda de la Pelleria dona servei a les línies urbanes L1, L2, L8 i L9, i a les línies interurbanes A4 i B7; i suposa la supressió de la parada que hi ha a la rambla del Celler amb carrer Vallès, davant dels Jardins del Vallès, en sentit centre de la ciutat.