Mobilitat

Els autobusos no tornaran a circular per la plaça Lluís Millet

25/01/2023
Comparteix aquesta notícia

Els autobusos ja no tornaran a circular per la plaça Lluís Millet, que quedarà definitivament pacificada al trànsit. Així ho va anunciar ahir el primer tinent d’alcaldia, Pere Soler, al consell de barri de Nucli Antic.

D’aquesta manera es consoliden els canvis que l’Ajuntament ja va aplicar provisionalment el passat mes de setembre quan, a causa del despreniment d’un balcó a l’av. Lluís Companys, es va haver de traslladar la parada de bus de la plaça Lluís Millet a les parades dels carrers Àngel Guimerà, Martorell (rotonda) i Safareigs. Una vegada analitzat el funcionament d’aquests canvis, ara l’Ajuntament els ha consolidat definitivament.

Per tant, les parades d’autobús que connecten amb l’estació de FGC Sant Cugat centre són:

  • L1 (direcció Plaça dels Pins – Mira-sol). El bus circula des del carrer Lluís Companys cap a la rotonda c. Martorell, on té la PARADA. Posteriorment segueix per av. Enllaç i pg. Olabarria.

Aquesta mateixa línia però en direcció contrària (L1 – Torrent dels Ferrussons) segueix fent parada al carrer Safareig.

  • L2 a, b i c (direcció Rbla. Celler). El bus passa pel túnel de sota la pl. Lluís Millet i té la PARADA al carrer Àngel Guimerà.
  • L2 a, b i c (direcció El Colomer i Turó de Can Mates). El bus es circula des del carrer Lluís Companys cap a la rotonda c. Martorell, on té la PARADA. Posteriorment segueix per av. del Carril.
  • Línia interurbana (A6). El bus passa pel túnel de sota la pl. Lluís Millet i té la PARADA al carrer Àngel Guimerà.
  • Línies nocturnes (N61, N62 i N64). El bus circula des de l’av. Lluís Companys en direcció al carrer Safareigs, on té la PARADA.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat i president del consell de barri de Nucli Antic: “Hem analitzat els canvis que vam posar en marxa al setembre i els resultats són bons. Per aquest motiu els consolidem definitivament. Ens vam comprometre, i ho hem fet, a retirar el pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet i pacificar aquest entorn sense perdre la connectivitat del bus amb els FGC”.