Ciutat / Medi ambient

Sant Cugat revalida, per tercer any, el premi 4 Flors d’Honor de les Viles Florides

24/09/2021
Comparteix aquesta notícia

Sant Cugat revalida, per tercer any, el premi 4 Flors d’Honor de les Viles Florides

El guardó reconeix la gestió dels millors projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics de Catalunya i Andorra

L’Ajuntament també ha rebut una menció especial a la Innovació Tecnològica i Qualitat Ambiental

La ciutat de Sant Cugat ha rebut, per tercera vegada, les 4 Flors d’Honor, màxim guardó del 10è Premi Viles Florides. Enguany també ha sumat una menció especial, la Flor d’Honor a la Innovació Tecnològica i Qualitat Ambiental.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport: “aquest premi reconeix la nostra aposta per la millora de la qualitat ambiental en el manteniment dels espais verds i el desenvolupament de polítiques per la gestió del paisatge urbà amb criteris de sostenibilitat com a resposta al canvi climàtic”.

Jose Gallardo, regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transports: “també se’ns reconeix l’aposta per la promoció del patrimoni natural per al benefici de la ciutadania i les accions fetes per a una major biodiversitat i riquesa dels espais verds i l’arbrat dels nostres carrers”.

Pere Soler i Jose Gallardo també han coincidit en posar en valor la feina feta per part de tot l’equip de professionals de Parcs i Jardins, dins l’àmbit de Qualitat Urbana, que treballen per millorar els espais verds de la nostra ciutat.

Enguany 154 municipis de tot Catalunya i Andorra han participat en la desena edició del certamen en el qual només 15 municipis han obtingut 4 Flors d’Honor.

El moviment de Viles Florides és una iniciativa de la CHOC, Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, i té com a objectiu posar de relleu la riquesa natural i paisatgística dels pobles i ciutats mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevenen un exemple a seguir.