Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.
CONVOCATÒRIA | Actes oficials

Activitat educativa “Canvi de marxa”

16/05/2019 10:30 am - 11:30 am

Auditori Sant Cugat
Comparteix aquesta notícia

Demà, dijous, 16 de maig, a les 11 hores, al Teatre-Auditori, la tinenta d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, assistirà a una nova edició del “Canvi de marxa”, una activitat educativa que té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

A aquest acte –impulsat per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local– està previst que hi assisteixin 685 alumnes de diversos centres educatius de la ciutat.

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident, així com de víctimes i familiars.

L’objectiu és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

A les 10:30 hores s’oferirà una atenció als mitjans de comunicació amb la presència del president de la Fundació Mutual de Conductors, Joan Badenes. 

Esperem comptar amb la vostra presència.

Recinte

Auditori Sant Cugat
Pl. de Victòria dels Àngels, 1
SANT CUGAT DEL VALLES, Barcelona 08173 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://tasantcugat.cat/