Ciutat / Esports

Sant Cugat prepara el dispositiu per acollir la reVolta, que tindrà diferents afectacions de trànsit a la ciutat

21/05/2021
Comparteix aquesta notícia

Sant Cugat prepara el dispositiu per acollir la reVolta, que tindrà diferents afectacions de trànsit a la ciutat

El servei d’autobusos urbans no es veurà afectat, tot i que poden haver-hi petits retards

Sant Cugat acollirà el pròxim diumenge 30 de maig la sortida i l’arribada de la segona edició de la reVolta, cursa que reunirà els millors equips ciclistes femenins estatals i una notable representació d’internacionals. La seva disputa implicarà diferents afectacions a la mobilitat pels carrers i vies de la ciutat per on transcorrerà:

  • Prohibició de l’estacionament de vehicles a tots els carrers per on passa el recorregut i a l’avinguda Pla del Vinyet entre passeig Torreblanca i avinguda de Gràcia. Des de les 18 h del dissabte 29 fins a les 14 h de diumenge 30.
  • Tancament de l’avinguda Pla del Vinyet entre l’avinguda de Gràcia i la plaça Gabriel Ferrater. Des de les 7 h del matí fins a les 14 h del 30 de maig.
  • Talls de trànsit puntuals a tot el recorregut entre les 9.30 i les 14 h del 30 de maig. Aquests talls a la circulació tindran també afectació en la mobilitat viària dels carrers dels voltants.

Recorregut per Sant Cugat i horaris

La segona edició de la reVolta presenta un exigent itinerari de 97 km per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès. Pel que fa a Sant Cugat, les corredores, i la caravana acompanyant, passaran pels següents punts de la ciutat:

  • Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet 14, a les 10 h. L’afectació  en aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h.
  • Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.
  • Recorregut d’arribada. L’organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.
  • Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista, 13.05 h.

Les línies i les parades dels autobusos urbans no es veuran alterades per la cursa, tot i que sí que es podrien produir alguns retards en el servei.

El públic assistent al llarg del recorregut haurà de respectar les mesures habituals per la Covid-19, com són l’ús de mascareta i evitar les aglomeracions, procurant mantenir la distància de seguretat entre bombolles.

Agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil i Agents de Civisme vetllaran per la seguretat i pel bon funcionament de la jornada en col·laboració amb l’organització.

Més informació de la reVolta al web www.voltacatalunya.cat