Esports

Sant Cugat ja té a punt el dispositiu per acollir la quarta edició de La ReVolta

25/04/2023
Comparteix aquesta notícia

Sant Cugat ja té a punt el dispositiu per acollir la quarta edició de La ReVolta, que tindrà diferents afectacions de trànsit a la ciutat

Algunes línies del servei d’autobusos urbans es veuran afectades durant el desenvolupament de la cursa, i poden acumular petits retards

Sant Cugat acollirà el pròxim dissabte, 29 d’abril, la sortida i l’arribada de la quarta edició de la ReVolta, cursa que reunirà els millors equips ciclistes femenins estatals i una notable representació d’internacionals. La seva disputa implicarà diferents afectacions a la mobilitat pels carrers i vies de la ciutat per on transcorrerà:

• Tancament de l’avinguda Pla del Vinyet entre l’avinguda de Gràcia i la plaça Gabriel Ferrater. Des de les 6.30 h del matí fins a les 15 h del 29 d’abril.
• Prohibició de l’estacionament de vehicles a tots els carrers per on passa el recorregut i a l’avinguda Pla del Vinyet entre pl. Gabriel Ferrater i avinguda de Gràcia. Des de les 19 h del divendres 28/4 fins a les 15 h de dissabte 29/4.
• Reserva d’estacionament d’unes 20 places per a Vehicles Protecció Civil, a la zona blava del carrer Cèsar Martinell, entre el carrer Dos de Maig i l’avinguda del Pla del Vinyet, des de les 6 a 15 hores del dia 29/04.
• Reserva d’estacionament al carrer Sant Josep, tram comprès entre el carrer Dos de Maig i el carrer Bergara, de les 19 hores de divendres 28/04 a les 15 hores de dissabte 29/04/2023.
• Reserva d’estacionament a l’avinguda del Pla del Vinyet, entre els carrers Santa Teresa i Sant Josep, banda dreta segons sentit de la marxa en direcció avinguda de Gràcia des de les 09:15 hores de divendres 28/04 fins les 16.00 hores de dissabte 29/04/2023.
• Talls de trànsit puntuals a tot el recorregut entre les 9.30 i les 15 h del 29 d’abril. Aquests talls a la circulació tindran també afectació en la mobilitat viària dels carrers dels voltants.

AFECTACIONS AUTOBUSOS

Les línies i les parades dels autobusos urbans es veuran alterades per la cursa i es podrien produir alguns retards en el servei. Es posaran avisos a les parades afectades. L’afectació serà a les línies L1, L2, L3 i L8, A4, B7 i B8 que durant aquesta hora faran recorregut alternatiu.

• En concret les línies A4, B7 i L2 es desviaran per Gràcia – Llaceres i Torreblanca.
• Les línies L1 i L3 es desviaran per Francesc Moragas.
• La línia L8 es desviarà per Torreblanca – Rambla del Celler

RECORREGUT I HORARIS DE LA CURSA

• Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet, a les 9:50 h. L’afectació en aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h, mentre que l’arribada està prevista al voltant de les 13.30h.

• Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.

• Recorregut d’arribada. L’organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.

• Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista aproximada, 13.30 h.

Agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil, Agents de Civisme i voluntaris de la Unió Ciclista de Sant Cugat del Vallès vetllaran per la seguretat i pel bon funcionament de la jornada en col·laboració amb l’organització.

Itinerari fora de la ciutat

La prova tindrà tres ports de muntanya en un recorregut de 126,9 quilòmetres que en total sumarà gairebé 2.000 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès, estarà marcat pel pas pel Coll de Castellbisbal (2a categoria) i els ports de primera categoria del Port d’Ullastrell i l’Alt de la Creu d’Aragall, aquest últim coronat a 29,5 quilòmetres de la línia de meta i que es preveu decisiu en la resolució de la cursa. A banda, es disputaran dos esprints intermedis, situats a Piera (km 63,1) i a Corbera de Llobregat (km 104,2).

La reVolta es podrà seguir en directe a partir de les 12h per TV3, així com a les xarxes socials de la Volta a Catalunya.

Més informació de la reVolta a: www.la-revolta.cat
Segueix-nos a Twitter i Instagram: @VoltaCatalunya
Contacte premsa: press@voltacatalunya.cat