Ciutadania / Esports

Les piscines amplien calendari a partir de 2020

30/08/2019
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament ampliarà a partir de l’any vinent el calendari d’estiu de les piscines

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cugat ampliarà de manera permanent el calendari d’obertura de les piscines municipals del Parc Central i La Floresta.
Fins ara aquests equipaments tancaven les seves portes el dia 31 d’agost i només s’allargava la temporada en casos puntuals.

La voluntat del consistori és que a partir de 2020 la ciutadania pugui gaudir de les instal·lacions fins a mitjans del mes de setembre.Tot i que encara s’ha d’estudiar el calendari definitiu, l’Ajuntament creu que cal donar resposta a la gran demanda d’aquest servei per part dels santcugatencs i santcugatenques.

Aquest any, les piscines tancaran les seves portes el pròxim dissabte 31 d’agost, com estava previst, ja que no ha estat possible la modificació del contracte vigent amb l’empresa gestora de les instal·lacions esportives.

Per altra banda, i mentre les instal·lacions estiguin obertes, l’equip de govern mantindrà com a mesura permanent la gratuïtat de les piscines durant els episodis d’onada de calor que es produeixin en època estival.