Esports

L’Ajuntament rep un reconeixement pel seu suport i promoció de l’handbol

25/01/2023
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament rebrà, en el marc de la 29a Festa de l’Handbol Català que se celebrarà el proper 10 de febrer, un reconeixent pel suport i la promoció que fa d’aquest esport.

Així ho ha anunciat la Federació Catalana d’Handbol, que organitza aquesta Festa amb l’objectiu de guardonar col·lectius, persones i institucions que hagin destacat durant la temporada 2021-22.

Aquest reconeixement ha estat a petició del Club Handbol Sant Cugat.

Francesc Carol, regidor d’Esports: “estem molt contents de rebre aquest guardó. Per a l’Ajuntament la promoció de l’esport és molt important i intenten donar sempre el màxim suport als clubs. Seguirem impulsant l’handbol i la resta d’esports per reforçar el model de Sant Cugat com a ciutat multiesportiva”. 

Julià López-Arenas, president del Club Handbol Sant Cugat: “Estem molt agraïts a l’Ajuntament de Sant Cugat pel suport i promoció que fa del nostre esport. En especial agrair la feina de l’exregidora d’Esports Gemma Aristoy i l’actual regidor Francesc Carol i també als tècnics de la regidoria. Per això els hem proposat com a guardonats a la federació”.