Eleccions

Uns 250 presidents i vocals de meses electorals es preparen per els comicis d’aquest diumenge

06/11/2019
Comparteix aquesta notícia

El tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, va presidir ahir al vespre la sessió informativa adreçada a les persones que, mitjançant sorteig, han estat designades presidents o vocals a les meses electorals dels comicis d’aquest diumenge 10 de novembre.

La trobada, organitzada per l’Ajuntament al Teatre-Auditori, va comptar amb la presència de la secretària municipal, Rosa Castellà, representants del dispositiu municipal per a les eleccions i unes 250 persones.

L’objectiu era aclarir possibles dubtes sobre les tasques a realitzar durant la jornada electoral i explicar tot el dispositiu municipal organitzat amb motiu d’aquests comicis. És la primera vegada que l’Ajuntament organitza una sessió informativa com aquesta.

“La voluntat del consistori”, va remarcar Soler, “és promoure el bon transcurs de la jornada electoral i facilitar al màxim el dret a vot de la ciutadania”. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia va posar com a exemple que l’Ajuntament ha activat per primera vegada un servei per portar als col·legis electorals persones que tinguin dificultats de mobilitat.