Ajuntament / Economia

Nou servei d’assessorament per a empreses que optin a licitacions públiques

03/06/2020
Comparteix aquesta notícia
Premsa Sant Cugat - Territori

Amb la voluntat de donar suport a l’activitat econòmica per al manteniment del teixit empresarial de la ciutat i, alhora, apostar per l’economia local i els productes i serveis de proximitat, l’Ajuntament inaugura un nou servei d’assessorament i acompanyament per inscriure’s al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI). La mesura forma part del pla de contingència impulsat per l’Ajuntament per a la reactivació de l’economia local.

En el context post Covid-19, optar a ser proveïdor de les administracions públiques pot permetre diversificar les fonts d’ingressos i, com a conseqüència, pot  representar una salvaguarda per a l’activitat econòmica. El servei, que oferiran professionals especialitzats, inclourà assessorament i acompanyament individualitzat per a la realització i presentació dels tràmits i documents necessaris.

Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI)

Amb la Llei de contractes del sector públic que va entrar en vigor l’any 2017, una part destacada de les licitacions i contractes de les administracions públiques requereixen que les empreses que vulguin participar estiguin inscrites al RELI, registre administratiu electrònic on consten les dades de l’empresa per tal de simplificar els tràmits entre les administracions. L’obligatorietat, però, s’estén cada dia més a altres procediments de licitacions i contractacions, i resulta més important que mai que les empreses realitzin una correcta inscripció i aportin la documentació adequada per poder optar en les mateixes condicions a aquestes licitacions i contractes.

Com es pot sol·licitar el servei?

Les empreses interessades  s’han d’adreçar a l’OAE com ho fan habitualment, a través del formulari web santcugat.cat/web/formulari-contacte-oae  i l’equip tècnic els atendrà al més aviat possible.

Més serveis Covid-19 de suport a l’activitat econòmica

En els darrers mesos, l’àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha adaptat el seu servei i disposa de diferents mesures de suport a comerços, persones autònomes i pimes per fer front a l’excepcional situació provocada per la COVID-19. Més informació sobre els serveis disponibles a  santcugat.cat/empresa