Economia

L’Ajuntament crea un nou servei d’assessorament per promoure la digitalització d’empreses i comerços

07/07/2022
Comparteix aquesta notícia
Premsa Sant Cugat - Territori

L’Ajuntament crea un nou servei d’assessorament per promoure la digitalització d’empreses i comerços

S’ofereix a partir d’avui a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE)

Està adreçat a totes aquelles empreses i comerços de Sant Cugat, de fins a 9 persones treballadores, que vulguin impulsar els seus negocis mitjançant la transformació digital

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d’assessorament individualitzat adreçat a empreses i comerços locals per promoure la seva digitalització.

El servei analitza les necessitats i fa propostes de digitalització a la mida de cada negoci, amb 6 hores de dedicació per part d’una consultora especialitzada en quatre eixos de transformació digital: presència i visibilitat a internet, màrqueting i comunicació en línia, nous canals de venda i millora dels de processos de gestió.

Es treballarà en quatre fases diferenciades:

• Diagnosi: anàlisi de la situació i detecció de carències i necessitats.
• Definició: assessorament en la definició i proposta de les accions concretes a dur a terme més adients per a cada negoci.
• Planificació: Elaboració d’un pla de digitalització específic, definint actuacions i propostes d’implantació a curt i mitjà termini.
• Recomanació: El servei inclou recomanació específica de les solucions a sol·licitar amb el bonus Kit Digital.

Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España, que amb fons NextGeneration ofereix una subvenció a les empreses que busca afavorir el seu creixement mitjançant serveis i recursos de digitalització, amb imports de fins a 6000€ per a empreses de 3 a 9 persones treballadores, i fins a 2.000€ per a persones autònomes o 2 persones treballadores.

El servei serà actiu fins al 31 de desembre de 2022 o fins a exhaurir el pressupost. Es pot sol·licitar a partir d’avui dimecres 6 de juliol a través d’aquest formulari: https://www.santcugatfeina.cat/formar-se/oferta-formativa-empresarial?tipus=77&idFormacio=4146

Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç: “La Transformació digital és un dels reptes que les empreses i en especial el comerç tenen en l’actualitat, no només per a la seva supervivència sinó de cara a la seva consolidació i creixement, en adaptació a allò que la societat en demanda”

Elena Vila: “Amb aquest servei especialitzat, l’OAE apropa els negocis de manera personalitzada a les noves tecnologies, a través del bonus Kit Digital, acompanyant-los cap a noves formes de gestió dels negocis que els duran a millorar la seva competitivitat, augmentar la seva productivitat i reduir les despeses”.

Per oferir aquest servei l’Ajuntament compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona a través del programa “Talent, Treball i Tecnologia”.