Economia

El ‘TAKE OFF’ impulsa des d’avui 16 projectes d’emprendoria femenina

04/10/2021
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament posa en marxa la segona edició del ‘Take Off’, el programa formatiu per impulsar l’emprenedoria femenina

Amb col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), va dirigit a dones empresàries de la ciutat amb ganes d’impulsar la seva empresa.

Les participants crearan aliances i adquiriran noves habilitats i tècniques per estimular la creativitat i la generació d’idees

La tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Comerç, Empresa i Ocupació, Elena Vila, ha donat avui el tret de sortida a una nova edició del ‘TAKE OFF’. Aquest programa, que va nèixer el 2020 de la mà de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu impulsar aquells projectes empresarials de la ciutat amb lideratge femení, a través de l’acompanyament i treball col·laboratiu.

En aquesta segona edició, 16 dones emprenedores tindran l’oportunitat de desenvolupar els 16 projectes empresarials seleccionats pel seu potencial de creixement. Aquestes iniciatives han estat seleccionades entre les 32 candidatures rebudes en la convocatòria.

Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Comerç, Empresa i Ocupació: “Cada vegada hi ha més dones que volen tirar endavant projectes empresarials, així ho demostra el fet que augmenti la demanda per participar en el ‘Take Off’. Celebrem que el lideratge femení prengui més força i esdevingui protagonista en el teixit empresarial de Sant Cugat”

Durant dos mesos les participants podran impulsar el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on rebran suport, acompanyament i formació, crearan sinergies i networking i compartiran inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Marta Fàbregas, XDESC: “L’edició d’enguany del ‘TAKE OFF’ ha aconseguit captar projectes d’emprenedoria més madurs. La idea és generar el canvi de mentalitat de les dones, d’emprenedores a empresàries”

El programa, que és gratuït, vol aprofitar els beneficis del treball en xarxa i l’intercanvi d’experiències per estimular la creativitat i la generació d’idees, i millorar les habilitats emprenedores de les participants. Es tracta d’un itinerari formatiu, fet a mida i semi-presencial, guiat per expertes en les àrees a treballar, també dones.

Més informació sobre el Programa TAKE OFF a https://www.santcugat.cat/web/suport-emprenedoria