Ciutat / Cultura

Sant Cugat programa 35 propostes “al descobert” per passar l’estiu acompanyat de cultura

05/06/2019
Comparteix aquesta notícia

La 4a edició del programa cultural “Sant Cugat al Descobert” es posa en marxa. Aquest cap de setmana tindrà lloc el tret de sortida amb el concert de Blue Banana Jazz Quartet al Celler Modernista (8 de juny a les 12 hores).

En total s’han programat fins al mes de setembre 35 activitats culturals –repartides en 12 programes diferents- destinades a tots els públics. Les propostes són d’alt nivell i ofereixen estils molt diversos: música clàssica, jazz, d’autor, teatre, lectures dramatitzades, itineraris guiats, cinema i performances d’arts visuals. (ADJUNTEM PROGRAMACIÓ).

Entre d’altres artistes, cal destacar la presència de WOM’s Collective (jazz), Daniel Ligorio i el Duo Alabau-Rovirosa (música clàssica) o MISHIMA (pop indie) aquest estiu a Sant Cugat.

Com a novetats d’enguany, cal destacar:

  • I Jornades de Música Antiga Contratemps: Concerts, mostres luthier, jam sessions i una òpera de cambra per difondre la música antiga a la nostra ciutat.
  • On és la performance?: Performances d’arts visuals a la terrat del Centre Art Maristany
  • Lectures a la fresca dedicades a l’actriu Margarida Xirgu (Any XIRGU- 50 aniversari de la seva mort) i al dramaturg i poeta Federico G. Lorca (amic personal de l’actriu per a la qual escriví diferents obres).

El detall de cada una de les activitats es pot trobar a https://www.santcugat.cat/programa/aldescobert

També us podeu descarregar aquí el programa: Dossier Premsa Sant Cugat al Descobert 2019.