Cultura

La Casa de Cultura acull “Ser matriu”, una exposició d’Eulàlia Llopart que convida a la reflexió sobre l’origen de la vida i el fet creatiu

05/09/2023
Comparteix aquesta notícia

Eulàlia Llopart, artista i docent, va viure durant més de 20 anys a Sant Cugat en els quals va col·laborar en projectes amb Firart, Associació d’Art de Sant Cugat o el Taller Triangle.

“Ser matriu” proposa una reflexió a través de la metàfora de la matriu com a espai de creació, en un recorregut treballat sobre diferents suports, formats i tècniques.

Està previst que durant la inauguració (dijous 7 a les 19 hores) l’artista, acompanyada del comissari Pep Codó, realitzi una visita comentada a l’exposició que serà el tret de sortida d’un programa d’activitats entre les quals hi podem trobar l’activitat familiar “Ser matriu. Empremtes en relleu” el 30 de setembre a les 11h.

L’exposició s’acompanya d’un programa d’activitats familiars i educatives que requeriran d’inscripció prèvia al telèfon 93 565 70 82 o bé per correu electrònic a l’adreça casaaymat@santcugat.cat.

Aquest projecte compta amb el suport de Sorea i del Departament de  Cultura de la Generalitat de Catalunya i va ser seleccionat per una comissió de jurat independent en el marc del Cicle d’artistes de Sant Cugat, una de les convocatòries municipals que versen sobre l’art i la creació.