Cultura

El Teatre-Auditori Sant Cugat tanca la temporada dels 25 anys amb 131.331espectadors i es prepara per la temporada 2019/20

09/07/2019
Comparteix aquesta notícia

El Teatre-Auditori Sant Cugat ha finalitzat la temporada 2018/19 amb un total de 131.331 espectadors. D’aquests, 71.919 han gaudit de la programació estable, 12.408 dels festivals de referència: Petits Camaleons, el Festival Nacional de Poesia i Sant Cugat Fantàstic i 24.791 de la programació Off. Pel que fa als espectacles de la programació educativa, s’ha registrat una assistència de 22.213 participants i espectadors als diferents programes d’Escoles a Escena, Cantània, El Petit Liceu, Tots Dansen, la Cantata de Sant Cugat i Scrooge, entre d’altres.

La temporada estable ha ofert 83 espectacles amb un total de 107 funcions, sense comptar el Festival Petits Camaleons, amb un índex d’ocupació del 85%.

El Teatre-Auditori Sant Cugat tancarà la seva temporada número 25 amb el concert Excepcional de Diana Krall que actuarà el diumenge 21 de juliol, a les 20.30 h.
Durant aquesta temporada la programació del Teatre-Auditori ha ofert un ampli ventall d’espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, òpera, musicals, poesia, circ, humor i màgia. De les 107 funcions ofertes, 17 eren familiars, i per gènere, 19 de música amplificada i 15 de clàssica, 27 de teatre, 5 de màgia, 5 d’humor, 11 de dansa, 3 d’òpera i 5 d’altres tipologies com la poesia i el circ, més els concerts del Festival Petits Camaleons amb més de cent concerts de música en directe en un únic cap de setmana.
Tota aquesta programació ha comptat amb el suport dels principals mecenes d’aquest equipament cultural: Catalana Occident, Sant Cugat Centre Comercial i Oci, Obra Social “la Caixa”, Fundació Damm, HP, Dispur, Roche, Hospital General de Catalunya, entre d’altres. Aquesta col·laboració ha fet possible la qualitat, varietat i accessibilitat de tots els nostres espectacles, activitats i programes.

Programació Setembre 2019 – Gener 2020

D’altra banda, ahir al vespre va tenir lloc la presentació de la propera temporada 2019/20 en un acte obert al públic. “Una temporada”, va dir l’alcaldessa Mireia Ingla, “en què destaca la qualitat i varietat de tots els espectacles”. Andrea Motis, Els Pets, Lizz Wright, Sweet California, David Guapo, Sau 30, Joan Dausà i el Triple de Beethoven amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, són algunes de les propostes del Teatre-Auditori. Ja es poden comprar les entrades de forma anticipada. L’acte va comptar amb les actuacions de David Guapo i la Banda de Sau, entre d’altres. Abans de començar l’espectacle també es va presentar una maqueta que el santcugatenc Jordi Roca ha fet del Teatre-Auditori amb motiu del 25è aniversari d’aquest equipament.
Abonaments i venda general d’entrades

Al setembre, el Teatre-Auditori farà la tradicional venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada: a partir del 4 de setembre per als abonats i a partir del 12 de setembre la venda general.

Més informació a:

www.tasantcuagat.cat
Facebook: @teatreauditorisantcugat
Twitter i Instagram: @TeatreAuditori
Youtube: tasantcugat
Tel. 935907694 – [email protected]