Comerç / Economia

Nou impuls al mercat municipal de Volpelleres amb la incorporació de 8 noves parades

18/01/2022
Comparteix aquesta notícia

Nou impuls al mercat municipal de Volpelleres amb la incorporació de 8 noves parades

Aquest dijous s’han signat 4 noves concessions i el mercat arriba a una ocupació del 74%

Els nous comerços oferiran serveis de plats precuinats, fleca i forn de pa, fruita i verdura i xarcuteria i carnisseria

 

Des d’aquest dijous, 13 de gener, el mercat municipal de Volpelleres compta amb 8 noves parades que oferiran plats precuinats, forn i fleca, fruites i verdures i productes de xarcuteria i carn al barri.

Aquest és el resultat del treball conjunt entre l’àmbit de Promoció econòmica de l’Ajuntament i l’empresa municipal Promusa, que gestiona l’espai des del 2010, que han col·laborat per a fomentar l’ocupació de les parades vacants del mercat municipal de Volpelleres amb la voluntat de donar més vida al mercat, i convertir-lo en un referent de compra de proximitat.

En els darrers mesos, s’ha dut a terme una tasca de comercialització i acompanyament als comerços aspirants, per tal d’incentivar l’obertura de nous establiments, donant així més diversitat a l’espai, incrementant l’oferta comercial al veïnatge de Volpelleres així com a tota la ciutat. Això ha permès que l’empresa Promusa hagi signat un acord amb quatre nous concessionaris que ocuparan 8 nous espais del mercat.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència de Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, i de representants de Promusa.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, amb atribucions de Promoció econòmica i Comerç: “És una notícia excel·lent per al barri i per a la dinamització del mercat. Aquestes noves parades donaran un impuls i dinamitzaran el comerç local i l’equipament i complementaran l’oferta de productes de proximitat. Es posa fi a un greuge històric des de la creació del barri i d’aquesta centralitat que és el mercat de Volpelleres”

Amb aquestes noves incorporacions, ja són 14 les parades que donaran servei als veïns i veïnes del barri de Volpelleres, un 73,68 %. Amb la revitalització, s’espera que nous paradistes s’animin a ocupar un dels 5 espais que encara queden disponibles per completar l’oferta del mercat.

Emplaçat al complex de Volpelleres Centre, és el més nou dels quatre mercats municipals, inaugurat el maig del 2019 que en una superfície de 1.000 metres quadrats compta amb parades per 19 establiments, 8 de les quals s’ompliran d’activitat en els propers mesos arran de les noves concessions atorgades.

El Mercat té una situació i serveis que facilita l’accés de les persones des de les ciutats del voltant amb FGC, des de molts punts de la ciutat amb les dues Línies de transport urbà que hi porten, i disposant de 259 places d’aparcament públic pels que hi accedeixen amb vehicle privat. L’entorn disposa d’amplis espais per a vianants i zones infantils, envoltades de natura, que dibuixen un escenari únic des d’un punt de vista social i comercial.

Més informació https://www.promusa.cat/volpelleres/