Comerç / Economia

Es busquen comerços per posar en marxa la segona edició dels ‘Vals de descompte’

15/07/2021
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament inicia una campanya de captació d’establiments per posar en marxa la segona edició dels ‘Vals de descompte’ per dinamitzar el comerç local

Els establiments que s’hi vulguin adherir hauran de tenir un màxim de 9 treballadors, estar al corrent de les obligacions tributàries, desenvolupar activitats no essencials segons RD 463/2020

El termini d’inscripció és fins al 31 de juliol

Dins de la campanya de suport al comerç local ‘Gràcies! Compra a Sant Cugat’ l’Ajuntament de Sant Cugat ha engegat la segona edició dels ‘Vals de descompte’ per afrontar la difícil situació derivada de la pandèmia del coronavirus que va obligar bona part dels establiments de la ciutat a aturar la seva activitat temporalment.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament inicia una campanya de captació de comerços perquè s’adhereixin a la iniciativa. Hi poden participar comerços, establiments que ofereixin serveis a les persones o locals de restauració que compleixin els següents requisits:

 1. 1. Disposar d’establiment físic a Sant Cugat.
 2. 2. Comptar amb 9 persones treballadores com a màxim. En  cas que les jornades de treball siguin parcials, el nombre de persones contractades es calcularà proporcionalment.
 3. 3. Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries, de seguretat social o mutualitat.
 4. 4. Desenvolupar una activitat diferent a les detallades a continuació (Real Decret 463/2020), independentment de la data d’obertura de l’establiment.
 • alimentació, begudes, productes i bens de primera necessitat
 • farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics
 • productes higiènics
 • premsa i papereria
 • combustible per a l’automoció
 • estancs
 • equips tecnològics i de telecomunicacions
 • aliments per a animals de companyia
 • comerç per internet, telefònic o correspondència
 • tintoreries i bugaderies

La quantia de l’ajut als comerços vindrà determinada per l’import de vals de descompte rebuts, amb un límit de 3.000 € per establiment.

Com s’hi poden adherir?

Les persones interessades hauran de presentar telemàticament la sol·licitud de participació a la convocatòria de subvencions al preu en l’app Gràcies! Compra a Sant Cugat fins el 31 de juliol, clicant el següent enllaç: https://seu.santcugat.cat/seu/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=281&idnct=1854&x=QTXKCgXI1+GgM2tLGyM+IA

Properament l’Ajuntament distribuirà a través de l’app ‘Gràcies! Compra a Sant Cugat’ vals de descompte de 20 € per a la ciutadania de Sant Cugat per incentivar la compra de productes i serveis a establiments del municipi. Aquests vals tindran una validesa de 10 dies i es podran bescanviar entre l’1 i 31 d’octubre.