Comerç / Economia

Arriba una nova edició dels ‘Vals de descompte’ per revitalitzar el comerç i la restauració

30/09/2021
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament destina 300.000 euros en una nova edició dels ‘Vals de descompte’ per revitalitzar l’economia local afectada per la pandèmia
Un centenar de comerços participen en la iniciativa impulsada en el marc de la campanya ‘Gràcies. Compra a Sant Cugat’

15.000 llars santcugatenques podran accedir a un xec de 20 € que hauran d’activar a través de l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’

A partir d’aquest divendres, 1 d’octubre, ja es podran bescanviar els 15.000 vals de descompte que l’Ajuntament ha finançat amb l’objectiu de revitalitzar el comerç de proximitat que encara pateix els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa que va néixer l’any passat amb l’objectiu d’estimular les vendes dels botiguers i botigueres a qui la pandèmia del coronavirus va obligar a aturar la seva activitat temporalment.

L’Ajuntament destina 300.000 euros de pressupost a la iniciativa, inclosa en el marc de les mesures del pla de xoc de suport i reactivació econòmica del teixit empresarial de Sant Cugat.

Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç: “Amb aquesta segona edició refermem el nostre compromís amb els i les comerciants santcugatenques. Una nova oportunitat per ajudar al petit comerç comptant amb la complicitat de la ciutadania. Enguany també esperem ajudar a la restauració, que podrà participar sense restriccions.”

Els vals de descompte es podran bescanviar entre l’1 i el 31 d’octubre en prop de 100 establiments adherits que es poden consultar en aquest enllaç 

• 30 de restauració
• 19 de moda i complements
• 16 de tecnologia, llar i decoració
• 15 d’esports, lleure i cultura
• 11 de benestar personal i salut
• 3 altres

Bases dels ‘Vals de descompte’

• Es podrà activar un val per família a través de l’app ‘Gràcies. Compra a Sant Cugat’
• El val es podrà utilitzar per a 1 sol membre de cadascuna de les unitats familiars empadronades a Sant Cugat a data 10 de setembre de 2021.
• La modalitat de bescanvi dels vals de descompte relacionada amb l’import a gastar serà la de compra mínima igual al doble de l’import a descomptar, per exemple per descomptar 20€ cal fer una compra mínima de 40€, per descomptar 15€, una compra mínima de 30€.
• Hi ha 15.000 vals de descompte de 20€ per la ciutadania de Sant Cugat.

Inicialment la validesa dels vals era de només 10 dies, una mesura que finalment s’ha anul·lat de manera que es podran bescanviar en tot el període fixat (1-31 oct)
La quantia de l’ajut als comerços vindrà determinada per l’import de vals de descompte rebuts, amb un límit de 3.000 € per establiment.
Com es pot fer ús dels ‘Vals de descompte’?
• Un membre de la unitat familiar o de convivència, major de 18 anys, haurà de descarregar-se l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ a través d’un codi QR o de les plataformes iOS i Android

iOS https://apps.apple.com/us/app/id1533421777
ANDROID https://play.google.com/store/apps/details?id=com.javajan.santcugat&hl=es
• Les persones que ja estiguin registrades a l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ de l’anterior edició i continuïn complint les condicions, hauran d’assignar-se el val en el perfil del seu compte.
• Les persones que es registrin de nou a l’app i compleixin les condicions, se’ls assignarà directament el val de descompte.
• Un cop activat el xec, l’usuari o usuària només caldrà que compri en un dels comerços adherits a la campanya on podrà bescanviar-lo (des de l’app es podrà consultar els establiments disponibles).
• El val equival al 50% de cada compra, no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d’un establiment, fins que s’esgotin els 20 euros.
• Els xecs es podran validar de l’1 al 31 d’octubre.

A partir de l’1 d’octubre, es faran atencions personalitzades a la carpa instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons i al taulell de l’ajuntament per resoldre els dubtes i assessorar aquelles persones que vulguin fer ús del vals.

Atencions Carpa Pl. Quatre Cantons (De 10h. a 12h.)
 30/09 (dijous)
 07/10 (dijous)
 14/10 (dijous)
 21/10 (dijous)
 28/10 (dijous)

Atencions taulell Ajuntament (D’11h. a 14h.)
 05/10 (dimarts)
 13/10 (dimecres)
 19/10 (dimarts)
 26/10 (dimarts)
 29/10 (divendres)