Ciutat / Comerç

El barri de Volpelleres estrena mercat municipal

29/05/2019
Comparteix aquesta notícia

Un equipament molt esperat al barri

El mercat de Volpelleres ja és una realitat. Recentment s’ha obert al públic –amb un horari de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores- al complex de Volpelleres Centre. D’aquesta manera, aquest nou equipament municipal reforça la centralitat comercial i de serveis de Volpelleres Centre, que actualment ja compta amb un supermercat, una farmàcia, petits comerços i un aparcament amb 309 places per als clients, amb dues hores gratuïtes.
Aquesta aposta per impulsar noves centralitats comercials al municipi és un model que ja funciona amb èxit a Sant Cugat en zones com el mercat de TorreBlanca o al complex del Mira-sol Centre.
De moment al mercat de Volpelleres hi ha oberta una peixateria i properament s’obriran parades de fruita i verdures, de menjar preparat, una carnisseria, una cafeteria i una floristeria. El mercat disposarà de 19 parades, la meitat de les quals en aquests moments estan en procés de comercialització.
El mercat té una superfície de 1.000 metres quadrats i el moll de càrrega i descàrrega amb els magatzems, situats al soterrani, tenen uns altres 1.200 m2 més. Les obres per adequar aquest espai, impulsades per l’empresa municipal Promusa, han suposat una inversió de 2 milions d’euros.