Ciutadania

Sant Cugat es bolca amb la Marató de TV3 amb una vintena d’activitats

12/12/2019
Comparteix aquesta notícia

La regidora d’Esports, Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy, ha valorat molt positivament l’aportació de Sant Cugat a la Marató de TV3, una de les grans activitats solidàries a Catalunya i que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

“Sant Cugat”, ha remarcat Aristoy, “està mostrant novament la seva faceta més solidària per contribuir a una activitat cívica, social i solidària tan important al nostre país com és la Marató”.
Aristoy ha fet aquestes valoracions acompanyada de representants d’algunes entitats que participen a la Marató d’enguany: Sergi Corretja, del Club de Golf Sant Cugat; Toni Foixench, de Pàdel Solidari; i Montserrat Moscardó, de l’Orquestra Fusió Escoles de Country del Vallès.

Aquest any 19 entitats del municipi –entre les quals hi ha associacions, centres educatius, centres esportius i empreses- han organitzat diverses activitats:

Club de Golf Sant Cugat: Torneig de Golf solidari (15/12/2019). Lliurament de premis del torneig de Nadal i sorteig benèfic de la Marató a les 18h.
Associació Pàdel Solidari: 4rt Torneig de pàdel per la Marató (15/12/2019 10:00 hores) Lloc: Padel Indoor DIR Sant Cugat. Un esdeveniment amb més de 170 parelles. 5 Categories (Masculí, Femení, Mixta, Junior i Pàdel Inclusiu). Aquest any s’inclou la categoria de Pàdel inclusiu en que un dels participants juga amb cadira de rodes i l’altre ho fa a peu. + Info i inscripcions a www.padelxlamarato.cat
Club Esportiu senglar Orientació: XIII Cursa d’Orientació Marató de TV3 (15/12/2019 Hora: 10:00) Lloc: Parc de la Pollancreda. Cursa popular d’orientació individual o per equips en la qual busques unes fites en un mapa. Guanyà qui en faci més punts. És una cursa tan per grans com per petits, totes les edats tenen cabuda. Més informació a www.senglaro.cat
Associació Orquestra Fusió Sant Cugat: Ballada de Country (15/12/2019 Hora: 11:30) Lloc: Plaça 1 d’octubre
Comerciants i Restauradors Centre Històric: Els colors donen vida (15/12/2019 Hora: 10:15) Lloc: Plaça Sant Pere. Es pintaran arbres, boles i penjolls de cartolina que després es penjaran en uns cons de filat de 1m d’alçada aprox. que es repartiran pels aparadors i entrades dels comerços del Centre Històric els dies de les Festes de Nadal. Hi haurà una guardiola perquè tothom pugui posar els seus donatius.
Amics de BikeLive Studio Sant Cugat: Masterclass de cycling amb DJ en directe (13/12/2019 Hora: 19:30) Lloc: Sala BikeLive. Durant la setmana del 9 al 13 de desembre es recolliran donatius per la Marató 2019 amb diverses activitats. La setmana acabarà amb la Masterclass de Cycling amb DJ en directe i amb tot l’equip d’instructors.
Escola l’Olivera, AFA i Paidos Fundaesplai: concert d’hivern solidari; paradetes de Santa Llúcia; sorteig de dues paneres solidàries; Quinto de Nadal solidari, organitzat per Paidos Fundaesplai.
Escola Jaume Ferran i Clua: Ballem en favor de les minories. Els nens i nenes de l’escola faran uns balls amb les cançons del musical de “Mamma mia” i es recolliran donatius entre les famílies.
Ampa i Escola Santa Isabel: Units per la Marató de TV3. Mural amb diferents colors on es representaran les diferents malalties que existeixen. També s’organitzarà un mercat i cafeteria solidària.
Col·legi Creanova: Mercat de Nadal. Inclou diferents activitats, des de la venda d’objectes i motius nadalencs fets pels propis alumnes fins al tast dels pastissos aportats per les famílies. També hi haurà una Gimkhana nadalenca
Col·legi La Farga: Xocolatada solidària
Comissió solidaria de l’AFA de la Mirada: Esmorzar la Mirada. S’ofereix esmorzar (pastissos casolans, fruita i begudes) i activitats pels nens (pintacares, gimcana, conta contes…) a canvi de donatius per recaptar fons per la Marató. També hi haurà una rifa.
Escola Thau Sant Cugat: Rifa i botigueta solidària, matinal esportiva solidària
ESADE: ESADE amb la Marató. S’han realitzat diferents activitats als dos campus d’ESADE per recollir donatius.
Junior FC: Torneig torró de tennis (15/12/2019 Hora: 10:00) Lloc: Junior FC. Torneig de tennis de dobles formats per adults i infants on dos equips es disputen un lot de torrons per fer pujar el marcador de La Marató amb tots els diners recaptats. Dinar de cloenda amb degustació del lot de torrons per recaptar diners per La Marató.
Patí Hoquei Club Sant Cugat: Tarda d’Hoquei en família! (14/12/2019 Hora: 21:15) Lloc: Pav 2 de Rambla del Celler. Els beneficis de les entrades OK PLATA aniran destinats a la Marató i hi haurà una paradeta per la recollida de donatius.
Professionals d’Accenture Barcelona i La Fundació Accenture: Activitats lúdiques i esportives amb empleats i familiars i la Fundació Accenture.
• Residencial Cugat Natura: Mercat solidari i rifa d’una panera.
TARAB associació d’amants de la dansa oriental a Sant Cugat: TARAB amb la Marató (13/12/2019 Hora: 20:00) Lloc: Casa de cultura Sant Cugat. Espectacle de dansa oriental i fusió amb pica pica i animació per al públic. (14/12/2019 Hora: 11:00) Lloc: Sant Cugat del Vallès: Taller de dansa fusionada amb música en directe.