Ciutadania

“Sant Cugat, ciutat de drets” reflexionarà sobre les cures i la comunitat

27/09/2022
Comparteix aquesta notícia

La propera xerrada del cicle “Sant Cugat, ciutat de drets” reflexionarà sobre les cures i la comunitat

Tindrà lloc a la Sala Clavé el proper 5 d’octubre a càrrec de Marco Simarro (tinent d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat), Anna Muñoz (Cercle d’economies feministes de Barcelona) i Lídia Martínez (Teler cooperatiu)

El cicle de xerrades “Sant Cugat, ciutat de drets”, organitzat per l’Ajuntament amb l’objectiu de generar un espai de formació i reflexió sobre els drets socials, la inclusió i la lluita contra les desigualtats, continua amb una nova proposta aquest mes d’octubre.

• Cures i Comunitat. 5 d’octubre, 18:30 hores, la Sala Clavé de La Unió. Ponents: Marco Simarro (tinent d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat), Anna Muñoz (Ciutat invisible i Cercle d’economies feministes de Barcelona) i Lídia Martínez (Teler cooperatiu).

La xerrada abordarà com es pot enfortir els serveis locals de cures, així com en el reconeixement i suport a les persones cuidadores des de la innovació social, l’impuls de la corresponsabilitat, la dimensió comunitària i la cohesió social.

Les cures s’entenen com tots aquells béns, serveis, activitats i valors relacionats amb les necessitats més bàsiques al llarg de tot el cicle de vida i rellevants per a l’existència i reproducció de les persones en societat, que tenen una dimensió material i emocional.

Marco Simarro, tinent d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat: “Donem continuïtat a un cicle de coneixement sobre els serveis socials i la desigualtat. Tractem diferents temàtiques amb la voluntat de reflexionar sobre com passar de l’assistència a la garantia dels drets socials”.

La xerrada es podrà recuperar al canal YouTube de l’Ajuntament de Sant Cugat. La propera cita del cicle abordarà l’ecofeminisme.