Ciutadania / Cultura

L’Orquestra Diletant de Catalunya interpretarà “Històries musicals a la vora del foc” en el Concert de Nadal de la Gent Gran

13/12/2022
Comparteix aquesta notícia

L’Orquestra Diletant de Catalunya interpretarà “Històries musicals a la vora del foc” en el Concert de Nadal de la Gent Gran

El Concert de Nadal de la Gent Gran es farà el 18 de desembre, a les 12h, al Teatre-Auditori

L’Orquestra Diletant de Catalunya serà la protagonista del Concert de Nadal de la Gent Gran d’enguany. L’orquestra interpretarà un ampli repertori amb el títol “Històries musicals a la vora del foc” amb Jonathan Camps, al contrabaix; Gerard Claret, al concertino, i amb Albert Gumí, en la direcció musical.

Marco Simarro, tinent d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat: “Celebrem que, per fi, després de la pandèmia, la gent gran pugui fer possible aquest concert. Des de l’Ajuntament volem promoure iniciatives com aquesta que esdevenen espais de trobada entre la gent gran i que, a banda de compartir l’esperit nadalenc, fan una necessària comunitat”

El concert se celebrarà el diumenge 18 de desembre, a les 12h, al Teatre-Auditori, i comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla, i membres del govern municipal. En total, es repartiran 800 invitacions gratuïtes que es poden recollir a la Casa de Cultura, les OAC i els Casals de Gent Gran. L’Ajuntament ha habilitat un servei de transport gratuït en autobús des de diferents punts i districtes del municipi fins al Teatre-Auditori, per facilitar l’accés dels assistents. Concretament, sortiran autobusos, a les 11h dels Casals de Gent Gran de les Planes, Mira-sol i Valldoreix.

L’actuació comptarà amb les següents peces:

C. W. Gluck (1714-1787)
Obertura d’Iphigenie in Aulide
G. Bizet (1838-1875)
Intermezzo de l’Arlesienne
E. Elgar (1857-1934)
Salut d’amour per a contrabaix i orquestra
G. Botessini (1823-1889)
Rèverie per a contrabaix i orquestra
A. Gumí (1965-)
Souvenir d’Hongria per a contrabaix i orquestra
G. Pierné (1863-1937)
Dues peces de Pour mes petits amis
La vielle de l’Ange gardien
Farandole
P. Mascagni (1863-1945)
Intermezzo de Cavalleria Rusticana
A. Gumí (1965-)
Dansa de la bruixa
A. Gumí (1965-)
Yossel Yossel

El concert acabarà amb uns bisos participatius on els i les assistents podran unir les seves veus cantant El noi de la mare i Santa nit.