Ajuntament / Ciutadania

Benvingut Liam, primer santcugatenc de l’any 2020

14/02/2020
Comparteix aquesta notícia

La tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila, i la regidora d’Educació i Infància, Pilar Gorina, han donat aquesta tarda la benvinguda al primer nadó santcugatenc de l’any 2020.

Es tracta de Liam Estrada Fernández, que va néixer el passat 3 de gener a la Clínica Quirón amb un pes de 3 quilos i una alçada de 48,5 centímetres.

La tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica Elena Vila ha agraït la iniciativa de Cugat Mèdia i el suport del comerç local i les empreses patrocinadores. També ha desitjat a en Liam i la seva família, la Laura, en Quim i el seu germà Leo, que siguin molt feliços a Sant Cugat. En aquest sentit ha afegit que des del govern faran tot el possible perquè tots els infants de la ciutat gaudeixin dels tots els serveis que requereixin així com també de totes les oportunitats per desenvolupar-se personalment.

Per convertir-se en el primer infant de Sant Cugat del 2020 cal ser el primer nadó registrat al Registre Civil amb domicili a Sant Cugat.Els pares d’en Liam han rebut diversos obsequis i una pòlissa de 1.500 euros gràcies al grup de comunicació Cugat Mèdia, que per vintè any consecutiu ha organitzat el premi ‘Qui serà el primer santcugatenc de l’any?’.

La iniciativa, organitzada per Cugat Mèdia i patrocinada pel grup Catalana Occidente, compta amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració d’una desena de comerços (Associació Sant Cugat Comerç, La Compagnie des Petits, Mans de sant, Més M

arcs, Pastisseria Sàbat, Sant Cugat H&R, Tot Sant Cugat i Vins Noè)