Alcaldia

Primera reunió de l’alcalde amb el president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés

27/07/2023
Comparteix aquesta notícia

L’alcalde ha manifestat que “La trobada ha servit per teixir complicitats i iniciar una col·laboració periòdica i fluïda”

 

L’alcalde, Josep Maria Vallès, i el preisdent de l’EMD, Juanjo Cortés, es van trobar ahir a l’Ajuntament de Sant Cugat. El tinent d’alcaldia de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat, Bernat Picornell; i la tinenta d’alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic, Cristina Paraira; han acompanyat l’alcalde en aqwuesta primera reunió amb Cortés.

 

Després de la reunió, l’alcalde ha manifestat que “la trobada ha servit per teixir complicitats i iniciar una col·laboració periòdica i fluïda, i per abordar els temes que compartim Sant Cugat i Valldoreix. La voluntat de tots dos és la de resoldre les mancances i problemes tant actuals com futurs i ajudar la ciutadania”.

 

L’Ajuntament i l’EMD hauran d’afrontar en aquest mandat temes com la renovació del conveni de relacions econòmiques entres les dues administracions o qüestions relacionades amb la via pública, la mobilitat o la seguretat.

 

Ambdues parts s’ha emplaçat a retrobar-se després de l’estiu per continuar avançant en els temes comuns.