Alcaldia

La propera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat serà al 2021

27/08/2020
Comparteix aquesta notícia

L’organització dels Premis Ciutat de Sant Cugat es trasllada a l’any vinent. Així ho ha decidit l’equip de govern, que ja fa uns mesos va obrir un període de reflexió per reformular aquests premis amb l’objectiu d’acostar-los més a la ciutadania.

Davant la complexa situació viscuda arran de la pandèmia de la COVID-19, l’equip de govern s’ha vist obligat a allargar aquest procés de reflexió i traslladar els premis al 2021. Cal tenir present que l’Ajuntament ha hagut de centrar tots els seus esforços en fer front a la greu crisi social i econòmica generada pel coronavirus.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat: “No volem deixar d’organitzar el Premis Ciutat de Sant Cugat però en aquesta situació de pandèmia no té cap sentit organitzar-los, creiem que ara no és el moment per a celebracions i l’equip de govern ha decidit posposar-los fins al 2021 amb una remodelació de tota l’estructura: guardons, cerimònia i també un reglament del procediment que ara no tenim”

Uns premis més propers per fer un reconeixement a la ciutadania

L’objectiu de l’Ajuntament és reformular l’organització dels reconeixements. Tot i això, com no podia ser d’altra manera, es manté la voluntat que els Premis Ciutat de Sant Cugat esdevinguin un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Per aquest motiu els premis continuaran estan adreçats a persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que destaquin en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu.