Ajuntament / Alcaldia / Cultura

Trobada de l’alcalde i la junta directiva de la Unió Santcugatenca per impulsar l’entitat i finalitzar les obres del Teatre

27/07/2023
Comparteix aquesta notícia

La voluntat d’ambdues parts és la d’afrontar decidament la recta final dels treballs de remodelació per reobrir l’equipament el més aviat possible

 

La junta directiva de la Unió Santcugatenca es va reunir ahir amb l’alcalde, Josep Maria Vallès, per afrontar el futur més immediat d’aquesta entitat centenària de la ciutat. La delegaciño de l’entitat estava encapçalada pel seu president, David Pujol, i pel vicepresident, Ferran De Juan.

 

L’alcalde ha fet una valoració “molt positiva” de la trobada: “Hem compartit possibles solucions per obrir definitivament la totalitat de la seu social de la Unió, un gran espai que donarà resposta a moltes necessitats culturals de Sant Cugat. En continuarem parlant, amb l’objectiu per fer-ho realitat el més aviat possible”. Josep Maria Vallès ha volgut agrair la tasca de la junta directiva de la Unió Santcugatenca “pel seu compromís amb el poble”.

 

Durant la reunió s’han tractat temes com la gestió de la recta final de les obres de remodelació, la resolució del consorci un cop finalitzat el projecte o la viabilitat de l’espai de restauració. L’alcalde s’ha compromès a mantenir un diàleg obert i periòdic amb la junta directiva per tal d’avaluar com evoluciona la finalització del projecte.

 

El Teatre de la Unió s’ha convertit progressivament en un projecte de ciutat, amb una clara vocació de servei públic, que podrà donar resposta a moltes de les necessitats culturals de la ciutat i, també, de les seves entitats.