Ajuntament / Ciutadania

Premis als valors

04/04/2019
Comparteix aquesta notícia

Premis Sant Cugat 2018

Els guanyadors i les guanyadores dels Premis Sant Cugat 2018 són l’Escola Avenç – FabLab Sant Cugat, la Fundació Jeroni de Moragas, el Club Voleibol Sant Cugat, el Cor de Gòspel Sant Cugat i Cristina Grau.

Uns guardonats i guardonades que, juntament amb Eduard Jener, Premi Extraordinari a tota una trajectòria, han estat els i les grans protagonistes de la gala de lliurament de la 14a edició dels Premis, celebrada aquest diumenge al Teatre-Auditori.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, va voler estendre la felicitació als guardonats i guardonades a totes les candidatures, fins a 15, ja que els Premis “són dels actes que fan ciutat”. En la seva intervenció, va destacar també que “en aquesta gala premiem valors, com els treball d’equips”.

Els Premis 2018 han volgut reconèixer el treball de l’Avenç i FabLab Sant Cugat per la integració d’infants amb dificultats visuals; els 30 anys de promoció de l’esport femení del Club Voleibol; els 25 anys a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Jeroni de Moragas; la tasca cultural i solidària de la primera dècada del Cor de Gòspel; i l’estudiant Cristina Grau pel projecte d’enginyeria ‘Tendiendo la mano al futuro’.

Els periodistes Jofre Llombart i Marina Romero van ser els conductors d’una cerimònia que va tenir diferents actuacions musicals, com la de la Fundació Catalònia amb Atrezzo Dansa i dels Brothers Bross, amb la col·laboració de Joan Hidalgo. També es va fer una lectura de poemes de Marta Pessarrodona.

Imatges dels Premis Sant Cugat 2018